Nieuws

Informatie-avond 't HONK

De kerk zat goed vol! Deze keer zonder pastoor en altaar maar met een groot scherm en Henk Swinkels aan het woord over de plannen van 't HONK.

De aanwezige inwoners van Overlangel, Neerloon en Keent bekeken de bouwtekeningen, de plannen voor het interieur en de aanleg van de velden.

In ruim een uur vertelde Henk alle ins en outs van de plannen. Daarna was er tijd voor koffie en extra uitleg op meerdere plaatsen in de kerk en het zaaltje.

Velen hebben zich ter plaatse aangemeld voor de nieuwsbrief die in de toekomst regelmatig verstuurd zal gaan worden over de voortgang van 't HONK. In de nieuwsbrief zal ter zijner tijd gevraagd worden naar vrijwilligers voor bepaalde werkzaamheden waarmee we veel geld kunnen besparen.

Daarmee laten we zien dat 't HONK ook de kracht van de gemeenschap is!

Mocht je niet aanwezig zijn geweest, dan kun je je nog aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te versturen naar h.swinkels@stichtinghonk.nl.

Klik op de presentatie te bekijken, die in de kerk ook getoond is. (pdf)

We hebben hier alleen de financiële gegevens uit gehaald omdat dit nog geen definitieve bedragen waren en uitleg behoeft. Indien hier vragen over zijn, kun je deze altijd richten naar Henk Swinkels.


Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht

Stichting HONK
Huis voor Overlangel, Neerloon en Keent
KVK: 82279721
Bank: NL 69 RABO 036 92 62 778